Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Тернівському районі чоловік незаконно збудував МАФи : справа дійшла до суду

Незаконні МАФи, які мов бородавки, з’являються на тілі Кривого Рогу  то там то сям, спотворюють зовнішній вигляд міста. І з цією “хворобою” почали боротися.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на сайт “Судова влада України“, у Тернівському районі Кривого Рогу на вулиці Сергія Колачевського власник торгових точок самовільно без будь-яких дозвільних документів зайняв земельну ділянку в охоронній зоні каналізації та збудував там три торговельні павільйони загальною площею 0,0071 га.

Справа дійшла до суду. Тернівський районний суд міста Кривого Рогу наприкінці липня 2023 року ухвалив вирок. Зловмисника визнано винним та призначено покарання у виді 2-х років обмеження волі.

Проте призначаючи покарання суд врахував, що обвинувачений у скоєному кримінальному правопорушенні розкаявся, характеризується посередньо, шкоду усунув, прийняв рішення про звільнення від відбування покарання з випробуванням та визначив  засудженому іспитовий строк на 1 рік.

Раніше Інформатор писав про те, де вже знесли незаконні МАФи у Кривому Розі та про те, що з приводу встановлення МАФу на площі Визволення, поліція у Кривому Розі відкрила кримінальне провадження.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору