Кривий Ріг До сайту

Для солодкої зими: варимо швидке варення з яблук

Кінець серпня – початок вересня, це пора яблук. Червоні, жовті, зелені, солодкі та кислуваті, вони наповнюють прилавки базарів та овочевих магазинів. Та й ціна на них не “кусається”. Самий час варити всілякі варення, джеми та узвари.

Реклама

Інформатор пропонує приготувати смачнюче варення з яблук. Вариться воно усього 10 хвилин. Зате взимку хоч у пиріг клади, хоч просто на свіжий хлібчик з чаєм.

Варення з яблук швидке

Реклама

Продукти

Приготування

  1. Яблука промити, нарізати на невеликі шматки і відправити у глибоку каструлю.
  2. У каструлю до яблук засипати цукор. Перемішати все. Залишити яблука в цукрі на годину.
  3. Поставити каструлю на плиту. Довести до кипіння і додати лимонну кислоту. Варю 10 хвилин.
  4. У стерильні банки перекласти варення. Закачати кришками.

Ось такий простий рецепт яблучного варення! Всього 10 хвилин, а результат приголомшливий!

Реклама

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати варення з кабачків та лимонів та про те, як приготувати пастилу з яблук.

Дізнавайтесь головні новини Кривого Рогу та України першими на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Реклама