Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо варення з кабачків з лимоном

Кабачкове варення відрізняється ніжним, але насиченим смаком, а лимон додасть йому пікантності та невелику кислинку. Таке варення стане чудовим доповненням до вашого сніданку, а також ідеально підійде для випічки.

Рецепт смачного варення на зиму з цитрусовим присмаком, – розкаже Інформатор.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 1 кг
  • Лимон – 1 шт.
  • Цукор – 1 кг
  • Вода – 100 мл

Спосіб приготування:

У велику каструлю налийте воду, додайте цукор і ретельно перемішайте. Розігрівайте на повільному вогні, поки цукор не розчиниться.

Кабачки помийте та наріжте кубиками. Прокрутіть лимон через м’ясорубку. Додайте все до сиропу і варіть протягом 45 хвилин, помішуючи.

Готове варення переливайте в гарячому вигляді в стерилізовані банки й закрийте їх. Переверніть догори дном, вкутайте та залиште в такому положенні до повного охолодження.

Раніше ми розповідали, як приготувати цитрусовий квас. Писали, як приготувати запіканку з сиром та яблуками на сковороді та  лінивий пиріг з персиками.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору