Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо запіканку з сиром та яблуками на сковороді

Ніжна сирна запіканка з яблуком – смачний та корисний десерт. Готується швидко, просто, а поєднання сиру та яблука дуже вдале. Такий варіант цікавіший і ароматніший за класичний. Виходить м’який сирний пиріг з яблучною начинкою.

Ідеальна страва на сніданок до кави або чаю, – радить Інформатор.

Інгредієнти:

Основні

  • 2 яблука
  • 2 ст.л. злив. олії
  • 1 ст.л. цукру

Для тіста

  • 250 г сиру
  • 2 яйця
  • 3 ст.л. цукру
  • щіпка солі
  • 0,5 ст. сметани
  • 3 ст.л. муки (просіяти)

Спосіб приготування:

Очистити яблука і порізати на часточки. Потім обсмажити на сковороді (яку можна потім поставити в духовку) на вершковому маслі. Посипати цукром. 5 хвилин з одного боку та 3 хвилини з іншого.

Приготувати тісто і залити їм яблука. Потримати на вогні ще кілька хвилин і поставити в духовку на 200 г до зарум’янювання.

Раніше ми розповідали, як приготувати млинцевий пиріг з м’ясом і рисом. Писали, як приготувати пиріг із шовковицею та лінивий пиріг з персиками.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору