Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Надзвичайники Дніпропетровської області за добу врятували двох песиків

Українські рятувальники завжди приходять на допомогу не тільки людям, але й тваринам. Кішечки та собачки найчастіше потрапляють у всілякі пастки. І добре, коли небайдужі громадяни викликають надзвичайників. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, 27-го серпня о 07:42 до Служби порятунку «101» зателефонували та повідомили про те, що на вулиці Шевченка у Нікополі, собака впала у глибоку яму та потребує допомоги.

По прибуттю рятувальників до місця виклику рятувальники побачили, що чотирилапий знаходиться в ямі на глибині орієнтовно 3 метри. Фахівці Служби порятунку «101» за допомогою драбини спустилися до пухнастика та дістали його з пастки.

Також, о 07:42 надійшло повідомлення до рятувальників про те, що на території приватного двору по вулиці Кольорова у Павлограді, чотирилапий впав у яму та не може самостійно вибратись.

Надзвичайники приїхали за вказаною адресою та побачили на глибині двох метрів бідолашного песика. Рятувальники спустилися до нього та підняли на поверхню.

Наразі життю обох тварин нічого не загрожує.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі врятували песика, який п’ять днів просидів у ямі, та про те, що у Дніпропетровській області врятували собаку, який впав до шестиметрового колодязя.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору