Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Зеленській розповів при яких умовах війська рф можуть піти на Дніпропетровську область та окупувати її

23 серпня Президент України Володимир Зеленській провів брифінг на саміті “Кримської платформи”. Серед питань, які задавали присутні, було й питання про можливість зосередження всіх зусиль в наступі на південному напрямку, а не розосередження військ по лінії фронту. Голова держави чітко пояснив, чим можуть загрожувати Україні такі дії.

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна,  за словами Зеленського, якщо кинути всі сили на південь, то після цієї перестановки сил за пару днів окупанти “візьмуть Слов’янськ, Краматорськ, далі вони підуть на Павлоград, Дніпро, відріжуть береги”.

“У нас є схід. Хтось розуміє з фахівців, скільки там людей, скільки окупантів знаходиться на сході? Приблизно 200 тисяч! Пропозиція така: давайте візьмемо звідти наші Збройні сили, і кудись їх перекинено. Не хочу говорити, куди, наприклад, там, де це нам бажано, нам це потрібно”, – сказав Зеленський.

За його словами, саме на такий маневр розраховують окупанти. Але його не буде.

“Після цього буде наступне. Пару днів Слов’янськ, Краматорськ, далі вони підуть на Павлоград та Дніпро. Відріжуть береги. Я вважаю, що саме така надія у них є. Ми не віддамо ні Харків, ні Донбас, ні Павлоград, ні Дніпро”, – підкреслив Президент.

Раніше ми розповідали, що контрнаступу ЗСУ перешкоджає несподіваний фактор. Писали про те, що ЗСУ звільнили території на Донеччині, які з 2014 року були під окупацію.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору