Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Криворізькій колонії неповнолітні засуджені взяли участь у конкурсі малюнків

Попри воєнний час та небезпеку, українські діти готувалися та відзначили День Незалежності України. Зокрема, багато з них взяли у присвяченому цій події конкурсі малюнків “Що для мене Україна”. Серед них неповнолітні засуджені криворізької колонії №3.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Державну установу виконання покарань -3, основною метою Конкурсу є культурно-освітній розвиток неповнолітніх, патріотичне виховання та формування національної ідентичності, соціальна підтримка талановитої молоді, сприяння їхній самореалізації та творчому розвитку, активне залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності.

Неповнолітніх зацікавила тематика Конкурсу «З піснею до Перемоги» тому на малюнку зобразили всім відомий сюжет пісні «Україна Переможе», яка є спільною творчістю О.Пономарьова , М.Хоми, Т.Тополі, Є.Кошового, Ю.Ткача та П.Чорного
“Ще про тракторні війська”
Маю розказати,
Бо все, що десь недобре стоїть,
Хай буде біля хати ….

Неповнолітніх зацікавила тематика Конкурсу «З піснею до Перемоги»

Неповнолітніх зацікавила тематика Конкурсу «З піснею до Перемоги»

Раніше Інформатор писав про те, як у Криворізькій колонії відзначили Великдень та про те, що у Криворізькій колонії одружилися закохані.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору