Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Мій тато захисник”: діти криворізьких Нацгвардійців прийняли участь у творчому конкурсі

У Кривому Розі пройшов конкурс малюнків для дітей військовослужбовців Національної гвардії. Він відбувся напередодні Дня захисника і захисниць, що відзначається 14 жовтня. Завершення конкурсу та виставка робіт пройшла в одному із бомбосховищ міста. Також, для дітей було організовано справжнє свято за участю аніматорів та акторів лялькового театру, а також передано солодкі подарунки.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на сторінку Національної гвардії України.

«Я люблю малювати, це мене надихає. Своїми малюнками я хотів підтримати свого батька, який зараз захищає нашу країну. Я ним дуже пишаюся», – розповів один з учасників Ярослав. Хлопець чекає повернення тата, який з перших днів війни пішов до лав Національної гвардії, та його побратимів із перемогою.

«Діти із задоволенням взяли участь у конкурсі та намалювали близько 50 робіт, де зобразили своїх батьків, які зараз боронять наші кордони. Сьогодні ми відкрили цю виставку, де представили всі роботи наших учасників. Всі дітки дуже задоволені. Ми разом з батьками малечі дякуємо військовій адміністрації міста і керівництву міста за підтримку та допомогу», – відзначив офіцер Національної гвардії Юрій.

Слава Нацгвардії України

Захисник України очима дітей

Сильні захисники очима дітей

Татусів діти часто бачать лише з екранів телефону

Військові очима дітей

Сім’я Нацгвардійця

Малюнки дітей

Свято для дітей у бомбосховищі

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

 

Нагору