Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Нарешті в парку Саксаганський з’явиться громадський туалет: скільки коштує і коли побудують

На жаль, у великому парку Саксаганський, де кожного місяця влаштовують масштабні фестивалі, не було громадського туалету. Це єдиний районний парк, у якому не було вбиральні. Новий туалет за типом буде модульним загальною площею 28 метрів квадратних, який планується встановити до 30 листопада.

На це витратять 940 тисяч гривень, – повідомляє Інформатор з посиланням на сайті Рrozzoro.

У новій споруді облаштують 5 кабінок, одна з яких буде для людей з обмеженими можливостями. Подбали і про молодих матусь, для малюків яких облаштують тут пеленальний столик.

“На прохання жителів району у парку Саксаганський  буде встановлено стаціонарний модульний туалет з централізованим водопостачанням, водовідведенням та електропостачанням.Станом на сьогодні вже укладено договір”, – повідомили у Саксаганському виконкомі.

Туалет буде оснащено антивандальними унітазами та раковинами з нержавіючої сталі, змішувач води з інфрачервоним датчиком, водонагрівачем, сушарками для рук, кондиціонером та іншими маленькими дрібницями, які потрібні для сучасної вбиральні.

Макет вбиральні

Раніше Інформатор повідомляв, що через громадський розголос, у Кривому Розі відмінили реконструкцію проспекту Гагаріна на 800 мільйонів. Також ми показали, як будуть виглядати туалети у потягах з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

 

Нагору