Кривий Ріг До сайту

Готуємо варення з кабачків з лимоном

Кабачкове варення відрізняється ніжним, але насиченим смаком, а лимон додасть йому пікантності та невелику кислинку. Таке варення стане чудовим доповненням до вашого сніданку, а також ідеально підійде для випічки.

Реклама

Рецепт смачного варення на зиму з цитрусовим присмаком, – розкаже Інформатор.

Інгредієнти:

Реклама

Спосіб приготування:

У велику каструлю налийте воду, додайте цукор і ретельно перемішайте. Розігрівайте на повільному вогні, поки цукор не розчиниться.

Кабачки помийте та наріжте кубиками. Прокрутіть лимон через м’ясорубку. Додайте все до сиропу і варіть протягом 45 хвилин, помішуючи.

Реклама

Готове варення переливайте в гарячому вигляді в стерилізовані банки й закрийте їх. Переверніть догори дном, вкутайте та залиште в такому положенні до повного охолодження.

Раніше ми розповідали, як приготувати цитрусовий квас. Писали, як приготувати запіканку з сиром та яблуками на сковороді та  лінивий пиріг з персиками.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Реклама

Євгенія Глубінок