Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Ворог завдав п’ять авіаударів по 82-й бригаді ДШВ: Маляр розповіла про “ціну заголовків”

У старі часи казали “Базіка – знахідка для шпигуна”. У часи інтернету, роль такої знахідки для спецслужб іноді виконують ЗМІ чи соціальні мережі. Ворожій агентурі не треба ризикувати життям та платити величезні гроші за необхідну інформацію. Достатньо уважно читати.

Як повідомляє Інформатор, про наслідки заголовків у ЗМІ розповіла заступниця міністра оборони України Ганна Маляр. І ці наслідки жахливі.

Маляр пише: “Ціна заголовків про те, куди перемістили 82 бригаду на півдні, – 5 авіаударів по бригаді за добу”.

Заступниця міністра нагадала, що за несанкціоноване поширення такої інформації встановлена кримінальна відповідальність ст. 114-2 ККУ, а саме: «Поширення інформації про переміщення, рух або розташування Збройних Сил України чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань, за можливості їх ідентифікації на місцевості, ‼️якщо така інформація не розміщувалася у відкритому доступі Генеральним штабом Збройних Сил України, Міністерством оборони України або іншими уповноваженими державними органами, вчинене в умовах воєнного або надзвичайного стану, карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років».

Раніше Інформатор писав про те, що українців просять не оприлюднювати у соціальних мережах дані про зниклих безвісти та про те, як публікувати фото збитих російських дронів, аби не нашкодити ЗСУ.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Нагору