Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На війні загинув зірка серіалу “Кріпосна” Олексій Хільський з Дніпропетровської області

Актор і боєць Олексій Хільський, який зіграв у багатьох українських фільмах та серіалах, зокрема “Кріпосна” та “Виклик”, загинув в бою на Запорізькому напрямку. Йому навіки 35 років. Олексій Хільський став на захист України після повномасштабного вторгнення. Служив у Олексій проходив службу в 46 окремій аеромобільній бригаді ДШВ, обіймав посаду головного сержанту взводу розвідроти.

Страшну звістку повідомила дружина Олексія, акторка Надія Хільська, у соцмережах, – передає Інформатор.

“Я пишу, але сама не можу до кінця в це повірити. Льоша загинув. Загинув під час виконання бойового завдання. Він був найкращим з усіх, кого я знаю. Найдобрішим! Найгарнішим! Найталановитішим! Все, за що він брався він робив з пристрастю. А яка в нього була жага до життя! Він так любив життя! Я кохаю тебе, мій воїн”.

Майбутній актор народився у Кам’янському (колишній Дніпродзержинськ) Дніпропетровської області. Зіграв у багатьох фільмах і серіалах, як-от “Виклик”, “Кріпосна”, “Лікар Ковальчук”, “Поганий хороший коп”, “Пес-5”.

Він був одним із тих, хто звільняв Херсонщину (там отримав перше поранення) та бився за Бахмут і Соледар (там його поранили вдруге). За кілька днів до смерті Олексій приїздив додому у відпустку.

Олексій зі своєю дружиною Надією були разом 16 років, пара має доньку Валерію.

Раніше Інформатор повідомляв про загибель актора фільму “Носоріг”, який знімали у Кривому Розі. Також ми писали, що від прямого влучання снаряду загинув співак з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

 

Нагору