Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Від прямого влучання з танку загинув талановитий співак, патрульний і боєць з Кривого Рогу

На Запорізькому напрямку загинув криворіжець Максим Ярмолюк. Серце бійця зупинилось від прямого влучання снаряду з ворожого танку. До війни Максим Ярмолюк працював заступником командира взводу тактико-оперативного реагування Батальйону патрульної поліції Борисполя. Без батька залишився маленький син.

Пише Інформатор з посиланням на “Перший Міський”.

Максим Ярмолюк був солістом народного вокального колективу “Місячне сяйво” у ПК “Інгулець”

Старший лейтенант, Максим Ярмолюк за освітою був юристом, у 2009 році закінчив прокурорсько-слідчий факультет Одеської національної юридичної академії.

В юності був учасником музичного гурту, грав на соло-гітарі, писав пісні. У 16 років, він серйозно почав займатися спортом та східними єдиноборствами.

У 2017-му чоловік розпочав свою службу в лавах Управління патрульної поліції Кривого Рогу у групі швидкого реагування.

Більше 3 років старшим лейтенант служив у Борисполі на посаді заступника командира взводу ТОР патрульної поліції.

У вільний час поліцейський займався вивченням нових мов, а знав їх чимало: англійська, іспанська, італійська і вже опановував корейську.

На жаль, ворожий снаряд влучив у бійця на Запорізькому напрямку.

Це вже друга втрата криворізького співочого об’єднання. Пів року тому за Україну віддав життя Дмитро Репетило, який теж був виконавцем і солістом колективу “Місячне сяйво”.

Раніше Інформатор, що у стрілковому бою загинув актор фільму “Носоріг”, боєць батальйону “Вовки Да Вінчі”, спортсмен Євген Світличний. Також ми писали, що на Запорізькому напрямку загинув боєць  Крвиорізького району.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору