Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі на півтора місяця припиняють роботу трьох трамвайних маршрутів

У Кривому Розі на півтора місяця з 17 серпня припиняють курсувати трамваї №№ №№22, 25, 27. Це пов’язано з проведенням ремонту трамвайних колій та обслуговування контактної мережі на розворотному кільці станції Кривий Ріг – Головний.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на адміністрацію КП “Швидкісний трамвай”, у зв’язку з проведенням ремонту трамвайних колій та обслуговування контактної мережі на розворотному кільці станції Кривий Ріг-Головний 17 серпня 2023 року з 09.00 до моменту закінчення робіт (орієнтовно 01.10.2023), буде призупинено роботу трамвайних маршрутів №№22, 25, 27, трамвайні маршрути №№9, 14 будуть здійснювати рух до зупинки площа Домнобудівників.

Перевезення пасажирів на ділянці площа Домнобудівників – Станція Кривий Ріг – Головний буде здійснюватися трамвайними вагонами маршруту №0 «Площа Домнобудівників – Станція Кривий Ріг – Головний».

Розклад руху трамваїв

Розклад руху трамваїв

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі швидкісний трамвай помітили посеред міста та про те, скільки електротранспорту вийде на маршрути Кривого Рогу 15 лютого

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору