Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Якого віку криворіжців проживає в місті найбільше

Існує Реєстр Криворізької міської територіальної громади, де зареєстровуюсь інформацію про людей, які проживають у Кривому Розі. Завдяки роботі Реєстру кожний може замовити витяг про своє зареєстроване місце проживання та своїх дітей, декларувати своє місце проживання онлайн. Також через реєстр, можна дізнатися, якого віку криворіжців проживає в місті найбільше.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету.

Реєстр постійно наповнюється та актуалізується. Змінюючи реєстрацію місця проживання мешканців міста, реєструючи місце проживання дітей, орган реєстрації вносить зміни та оновлює дані в Реєстрі. За цей період наповненість Реєстру підвищилась на 18%. Завдяки роботі Реєстру кожний може замовити витяг про своє зареєстроване місце проживання та своїх дітей, декларувати своє місце проживання онлайн. На сьогодні цією опцією користуються особи 14-35 років, менш активні 36-45 річні.

Завдяки функціоналу Реєстру можна отримати цікаві статистичні дані.

Можна дослідити статистику мешканців Кривого Рогу, виділивши чотири групи громадян за віком:

1. 0-17 років – діти 16%;

2. 18-40 років – молодша 30%;

2. 41-60 років – середня 30%;

4. 60 років і більше – старша 24%.

Дана тенденція відповідає загальноукраїнській віковій структурі населення, де молодого працюючого населення більше ніж дітей та пенсіонерів.

Раніше ми розповідали, за час війни Кривий Ріг став прихистком для понад 80 тисяч жителів 15 областей України. Писали, що Кривий Ріг отримав запрошення на вступ від потужної європейської інституції, створеної за ініціативи Ради Європи.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок

 

Нагору