Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Скільки ще триватиме війна? Ірина Верещук порадила готуватися до тривалої боротьби за перемогу

Українці вже чули, що війна може закінчитися через “два-три тижні”, “до кінця року”, “наступної весни”. Але це неправда. У цій війні шлях до перемоги буде довгим та важким.

Заявила у своєму telegram-каналі Віцепрем’єр міністр України Ірина Врещук, – передає Інфорамтор.

“Маємо налаштуватись на тривалу боротьбу. Громадяни та влада – всі мають налаштуватися до тривалої і важкої війни. І тільки тоді ми переможемо”, – пише Верещук.

Політикиня наголошує, що кожен українець має на своєму місці робити все можливе заради перемоги. Не думати про потім, а робити максимум тут і зараз. Крім того, важливо підтримувати один одного кожен день.

Ірина Верещук навела “план дії” для українців: “Налаштовуємось на марафон, а не на спринт, на бій з дванадцяти раундів, а не з трьох. Беремося тільки за реалістичні речі, не витрачаємо ресурси та час на те, що “не злітає”. Тримаємо фокус на головних речах, ігноруємо решту. Маємо звикнути жорстко тримати пріоритети та не розпорошуватись. Корупція – держзрада. Якщо не жорстко, то не спрацює. Політиканство та горлопанство – мораторій. Чвари – після війни”.

Лише разом ми вистоїмо і переможемо.

Раніше Інформатор публікував прогнози експертів, щодо термінів закінчення війни. Також ми писали, що росіяни здійснили наймасованішу атаку на західну Україну, 15 серпня.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору