Кривий Ріг До сайту

Смачно та просто: готуємо маринований болгарський перець з медом

Серпень – пора консервації, коли майже кожна господиня намагається зробити запаси на зиму зі всіляких овочів та фруктів. Але страшне слово “стерилізація” відлякує деяких жінок від цього захопливого й корисного процесу.

Реклама

Інформатор пропонує рецепт маринованого перцю, стерилізувати який не треба.

Перець болгарський маринований з медом.

Реклама

Продукти

1,5 кг болгарського перцю

-0,5 стакана меду

Реклама

-100 мл оцту

-1 л води

-0,5 склянки соняшникової олії

Реклама

-1 столова ложка солі

Приготування

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати болгарський перець, фарширований курятиною та про те, як приготувати салат на зиму “Парамоніха“.

Реклама

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова