Ароматний овочевий салат буде приємною згадкою про літо в холодну зимову пору. А ще чудовою закускою до будь-якої страви.
Щоб навіть взимку не відмовляти собі у вітамінах, Інформатор ділиться з вами рецептом, де гармонійно поєднується простий і корисний овочевий набір.
Інгредієнти:
Помідори (сливка) — 2 кг.
Перець солодкий — 1,5 кг.
Цибулька — 1 кг.
Морква — 1 кг.
Цукор — 4 ст.л
Сіль — 2 ст.л
Олія — 150 мл.
Оцет -100 мл.
Перець духм’яний та гвоздичка (по бажанню)
Приготування:
Всі овочі нарізати (з помідорів знімаємо шкірку), змішуємо, додаємо сіль, цукор, оцет та олійку. Прогріваємо салат майже до закипання.
Банки — 0.5 підготувала, вимила содою та простерилізувала (завжди роблю)
Заповнила баночки, на дно покласти 1 шт. перцю та 1 шт. гвоздики, накрила кришками і стерилізуємо 15 хв. Перегорнути та укутати на ніч.
