Пропоную вам рецепт простого торта, який завжди виходить. Цей пишний, ніжний і дуже смачний бісквіт підійде як основа для будь-яких тортів, а також його можна подати до столу, просто прикрасивши зверху вареним згущеним молоком, розтопленим шоколадом або про цукровою пудрою.
Рецепт смачного та дуже простого торта, – розкаже Інформатор.
Інгредієнти:
- 2 склянки борошна;
- 1,5 склянки цукру;
- 4 ст. л. сметани;
- 4 яйця;
- 400 г сиру;
- 100 г вершкового масла;
- 1 ч. л. соди;
- дрібка солі;
- за бажанням: горіхи, родзинки, цукати і таке інше.
Спосіб приготування:
Яйця збийте із цукром. Маса має посвітлішати, а цукор повністю розчинитися.
⠀
Додайте до яєць сметану, сир і розтоплене вершкове масло, соду, сіль.
⠀
Все добре перемішайте, а потім збийте масу занурювальним блендером до однорідності.
⠀
Додайте просіяне борошно і знову все добре перемішайте.
⠀
Вилийте тісто у форму, застелену пергаментом, відправте в розігріту до 180 градусів духовку, випікайте близько 30 хвилин.
⠀
Після випікання дайте пирогу охолонути спочатку у формі, потім на рушник. Перед подачею присипте пиріг цукровою пудрою.
Раніше ми розповідали, як приготувати лінивий пиріг з персиками. Писали, як приготувати бісквіт на лимонаді та десерт.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок