Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі відбудеться благодійний концерт фіналістів нацвідбору Євробачення-2023 дуету «Tember Blanche»

Благодійний концерт відбудеться у п’ятницю, 18 серпня 2023 року, о 17:00. Ініціювало захід неформальне молодіжне обʼєднання «Генератор». Музиканти дуету «Tember Blanche» вийшли у фінал національного відбору на Євробачення-2023 із піснею «Я вдома» та запам’яталися публіці світлим меланхолійним настроєм. Криворіжці почують найвідоміші пісні «Tember Blanche», які вже полюбилися багатьом українцям, — «Вечорниці», «Завтра», «Про Київ», «Друг». 

Передає Інформатор з посиланням на співорганізаторку та проєктну менеджерку «Генератора» Дарію Гончар.

Tember Blanche — це сучасний український інді-поп дует із Києва, створений у 2020 році. Колектив складається з Олександри Ганапольської – солістки й авторки пісень та гітариста й саундпродюсера Владислава Лагоди.

«Tember Blanche — це перш за все про синергію двох людей», – говорить про себе дует.

«Я співаю тільки про те, що відчувала на собі. Про все людське, яке б воно не було, на перший погляд, небажане, неприємне, особисте», — пояснює солістка.

Гроші, отримані з квитків, будуть витрачені на потреби постраждалих від російської агресії, якими опікується БО «39 жіноча сотня самооборони м. Кривий Ріг».

Коли? 18 серпня 2023 року о 17:00

Скільки? Донат від 200 гривень на монобанку нашої команди  (у призначенні платежу обов’язково вкажіть ваше ПІБ (або email) і номер телефону)

Де? ДУЕТ, пл. Визволення, 2

Контакти для зв’язку: +380679892266 – Дарія

Організатори заходу неформальне молодіжне об’єднання “Генератор” та інформаційне агентство “Перший Криворізький”.

Афіша благодійного концерту у Кривому Розі

Раніше Інформатор розповідав, які новинки показують у кінотеатрах Кривого Рогу. Також ми писали, що у Кривому Розі пройде спортивний фестиваль.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору