Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Нагороджений орденом «За мужність»: у Дніпропетровській області зможуть попрощатися з ветераном АТО, який загинув на Херсонщині, майже півтора року назад

24 лютого, 2022 року на Херсонщині загинув 46-річний старший солдат Олександр Володимирович Жаравін. З липня 2020 року Олександр проходив службу в ЗСУ за контрактом на посаді старшого водія 2МПР. Учасник АТО/ООС. Захисник нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня. У нього залишилися дружина, три доньки та мати.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Кам’янську РДА.

11 серпня, о 12:00 відбудеться прощання з загиблим воїном на Центральній площі міста Верхівцеве Кам’янського району. Поховають воїна на Верхівцевському міському кладовищі.

Вічна Слава Герою!

Раніше ми розповідали, що у Дніпропетровській області зможуть попрощатися з ветераном АТО, який загинув на Донеччині майже рік назад. Писали, що у Криворізькому районі зможуть попрощатися з бійцем, який загинув більше року назад у боях за Маріуполь.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору