Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Чи правда, що серед військових української ТрО шириться лептоспіроз

Ворожі TG-канали публікують інформацію, нібито серед військових 103 ОБр ТРо поширюється лептоспіроз. У своїх новинах пропагандисти посилаються на статтю українського ЗМІ, в якій повідомляється, що до інфекційної лікарні Львова госпіталізували четверо людей із лептоспірозом. Але про військових там не йдеться.

Цей фейк є частиною ворожої ІПсО, мета якої — дискредитація бригади, зниження її бойового духу та мотивації, – повідомляє Інформатор з посиланням на ЦПД.

За словами завідувачки четвертого діагностичного відділення інфекційної лікарні Т. Алексанян, із 31 липня по 9 серпня було госпіталізовано 4 людини з діагнозом лептоспіроз. Але у статті не згадується 103 ОБр ТРо. 

У статті йдеться про різні випадки цивільних, які захворіли на лептоспіроз. Один із хворих тонув, його врятували, але він захворів на лептоспіроз. Інший босоніж косив траву і стернею поколов ноги. Через рани на ногах інфекція потрапила до організму.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Дніпропетровській області виявили хворих на малярію. Також ми писали, що у дітей у Кривому Розі діагностували хворобу Лайма.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору