Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі “накрили” бордель: скільки коштувала “любов” 

У Кривому Розі “бізнесмен” з двома спільницями організував мережу борделів. Притулки розпусти функціонували в орендованих квартирах. “Штат співробітниць” складав 11 жінок.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, злочинна група складалася з 3 осіб. Організатор – 50-річний чоловік забезпечував функціонування групи та керував фінансовими розрахунками. З організатором співпрацювали дві спільниці, які розміщували рекламні оголошення в мережі Інтернет, проводили співбесіди з жінками, які бажали надавати сексуальні послуги за гроші та координували їх діяльність. “Сеанс кохання” коштував 2 тисячі гривень. У штаті працювали 11 “співробітниць”.

8 серпня у місцях розпусти, а також за місцем мешкання та в автомобілі затриманого правоохоронці провели низку обшуків, в ході яких вилучили ноутбуки, планшет, мобільні телефони, гроші, флеш-накопичувачі, картхолдери, «чорнові» записи та інші речові докази, що мають значення для слідства.

Поліцейські вилучили речові докази, що мають значення для слідства.

Поліцейські вилучили речові докази, що мають значення для слідства.

У місцях розпусти, а також за місцем мешкання та в автомобілі затриманого правоохоронці провели низку обшуків

У місцях розпусти, а також за місцем мешкання та в автомобілі затриманого правоохоронці провели низку обшуків

Наразі слідчі повідомили про підозру організатору групи.

Крім цього, поліцейські затримали 24-річну співучасницю. Як з’ясувалося, жінка тривалий час перебувала в активному розшуку за звідництво.

Раніше Інформатор писав про те, що поліція Кривого Рогу ліквідувала бордель у нічному клубі та про те, що поліцейські Кривого Рогу у День закоханих ліквідували бордель.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору