Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Двоє мешканців Дніпропетровської області намагалися пішки втекти до Румунії

16 чоловіків призовного віку намагалися пішки потрапити до Румунії. Серед них, двоє жителів Дніпропетровщини. Але всіх затримали прикордонники.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

 8 серпня, військовослужбовці відділення «Богдан» затримали трьох харків’ян, чотири киянина та двох жителів Дніпропетровської області.

Двох закарпатців затримали військовослужбовці відділення «Солотвино». Чотирьох порушників кордону затримали військовослужбовці відділу «Дякове». Порушити кордон на ділянці відповідальності цього підрозділу намагались двоє жителів Дніпропетровщини, один житель Полтавщини та один житель Кіровоградщини.

Ще одного зловмисника, який з Одеси приїхав на Закарпаття щоб порушити кордон виявили та затримали прикордонники відділу «Яблунівка».

На усіх затриманих складено протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», справи скерували до суду.

Раніше Інформатор повідомляв, що криворізькій священнослужитель незаконно “відправляв” за кордон військовозобов’язаних. Також ми писали, що родичі скандального екс-воєнкома Борисова намагалися вивезти Porche за кордон.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору