Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Відомий російський пропагандист заявив про необхідність військової допомоги “вільній чорноросії”: про яку країну йдеться

Здається, що у керівництва росії взагалі існує якась хвороблива манія “допомагати” іншим країнам. Ну, у сенсі втручатися в їхні внутрішні справи. До чого приводить така “допомога”, добре знає весь світ.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Центр протидії дезінформації, днями відмий російський пропагандист Сергій Соловйов у своєму шоу на російському телебаченні заявив про необхідність надати військову допомогу Нігеру – країні, яка розташована в Африці, де недавно стався державний переворот.

Він додав, що «чорноросія повинна бути вільною».

«Німецька, французька та інша наволоч радісно кричить, що постачатиме Україні ракети дальнього радіуса дії та середнього. Я не розумію, наприклад, чому ми не повинні надати всіляку військову технічну допомогу народу Нігеру і його справедливій боротьбі» – сказав пропагандист.

Раніше Інформатор писав про те, що росіяни взялися за регулювання норм української мови, та про те, що російські ЗМІ активізували наратив про “польську загрозу Україні”.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

 

Нагору