Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі розглянуть петицію щодо збільшення кількості громадського транспорту у вечірній час

Зараз у Кривому Розі існує проблема з громадським транспортом. Багато маршрутів тролейбусів, трамваїв та автобусів припиняють працювати о 18:30. Це завдає незручності мешканцям міста, особливо, хто живе в спальних районах. Депутати розглянуть петицію щодо збільшення кількості громадського транспорту.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету.

Пасажири скаржаться, що недостатньо кількості транспортних засобів обслуговують наше місто в цей період часу. Маршруток важко дочекатися та працюють лише декілька маршрутів.

Заходи для поліпшення транспортної системи в нашому місті:

Збільшення кількості транспортних засобів на маршрутах автобусів, тролейбусів і трамваїв після 18:30 і до 23:00 з метою забезпечення додаткового комфорту та безпеки пасажирів.

Розширення маршрутної мережі маршруток з урахуванням популярних маршрутів та напрямків, щоб забезпечити належне покриття всієї території міста.

Встановлення ефективного механізму моніторингу руху транспорту з метою уникнення затримок і забезпечення точності графіка руху.

Залучення пасажирів, транспортних підприємств та міської влади до постійного діалогу для вирішення проблем і вдосконалення системи транспорту.

Раніше ми розповідали, що у Кривому Розі зареєстрували петицію проти закриття двох стоматологічних лікарень. Писали, чи створять у Кривому Розі притулки для безхатніх собак.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору