Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Вбив людину та два роки переховувався: у Дніпропетровській області затримали рецидивіста 

У Синельниківському районі Дніпропетровської області чолов’яга, який вже встиг побувати у місцях не дуже віддалених, вирішив пожити у чужому будиночку у селі. Він підібрав ключі та почував себе хазяїном. Коли ж приїхали хазяї справжні, вбив чоловіка та подався у мандри.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, правоохоронці Синельникове затримали раніше судимого за тяжкі злочини чоловіка.

Як з’ясувалося, неодноразово раніше засуджений місцевий мешканець, підібравши ключ до вхідних дверей проник до одного із будинків села Гаврилівка Синельниківського району, та вирішив у ньому пожити.

Через декілька днів господарі завітали до власної оселі та застали вдома «несподіваного гостя», який в той час спав на ліжку. Між чоловіками виник конфлікт, під час якого нападник наніс потерпілому ножове поранення. Від отриманих травм господар будинку помер через декілька днів.

Усвідомлюючи скоєне, зловмисник втік з місця злочину та два роки переховувався від правосуддя.

Правоохоронці встановили його місцеперебування та  7 серпня, затримали у одному із селищ Синельниківщини.

Злодію повідомили про підозру. Слідчі заходи відносно нього тривають.

Раніше Інформатор писав про те, що нападник зарізав чоловіка посеред вулиці та про те, що чоловіки зарізали жінку, а потім підпалили її будинок.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору