Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Жорстоке вбивство у Криворізькому районі: чоловіки зарізали жінку, а потім підпалили її будинок

9 травня, в одному з приватних будинків Криворізького району між жінкою, 19-річним хлопцем та 43-річним чоловіком виник конфлікт. В ході сварки чоловіки декілька разів вдарили 65-річну жінку по голові і встромили в неї ножа. Щоб приховати сліди злочину, наступного дня нападники повернулися і підпалили будинок.

Повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

10 травня близько 16:30 до поліції надійшло повідомлення про пожежу у приватному будинку на території Криворізького району. Після ліквідації вогню у домоволодінні було виявлене тіло жінки з ознаками насильницької смерті.

Правоохоронці затримали нападників. Також вони встановили, що зловмисники ще й пограбували загиблу.

З місця події вилучили знаряддя злочину – кухонний ніж та фрагменти табурета.

11 травня чоловікам повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 187 (розбій) та п. 6, п. 9 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, скоєне з корисливих мотивів та з метою приховати злочин) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання нападникам запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Раніше ми повідомляли, що криворіжанка вдарила свого співмешканця ножем у живіт. Також ми писали, що пенсіонер з Кривого Рогу зарізав свого знайомого.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору