Кривий Ріг До сайту

Масштабна пожежа у Дніпропетровській області горіло 2,5 га екосистеми

8 серпня у Дніпропетровській області сталася масштабна пожежа. У Новомосковському районі горів сухостій. Вогонь підбирався до лісу.

Реклама

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, 8-го серпня о 15:31 до Служби порятунку «101» зателефонували та повідомили про те, що у Новомосковському районі за межами села Андріївка, горить сухостій та вогонь поширюється на територію Державного підприємства «Новомосковське лісове господарство».

За повідомленням терміново виїхали вогнеборці міста Новомосковськ та додатково міста Дніпро, Перещепине і селища міського типу Магдалинівка.

Реклама

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що на відкритій території горить суха трава та підстилка листяного лісу на території одного з кварталу Перещепинського лісництва. Не гаючи часу, наздвичайники розпочали ліквідацію займання.

Вогнем знищено підстилку листяного лісу на площі 0,02 га та сухостій на площі 2,5 га.

Пожежу локалізовано о 17:55 та ліквідовано о 18:44.

Реклама

Загиблих та травмованих немає.

Причини пожежі з’ясовують.

У Новомосковському районі горів сухостій. Вогонь підбирався до лісу.

Вогнем знищено підстилку листяного лісу на площі 0,02 га та сухостій на площі 2,5 га.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі в очереті, що палав, мало не згоріли двоє дітей та про те, що  підпал сухостою в Україні у воєнний час вважається диверсією.

Реклама

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Реклама