Кривий Ріг До сайту

16-річний хлопець зі спільником напали та пограбували родину з Дніпропетровської області

В ніч з 2 та 3 серпня, у Павлограді в одному з будинків стався напад на чоловіка та його матір. 16-річний хлопець зі спільником напали на них з ножем та пограбували. Після цього втекли з місця злочину.

Реклама

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

Як встановила поліція, нападники розбили вікно, забралися до будинку та стали погрожувати господарям кухонним ножем. Вони побили 60-річного чоловіка та змусили його 83-річну матір відати мобільний телефон і гроші в сумі близько 15 тисяч гривень.

Реклама

Чоловіка з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні.

Поліцейські затримали 41-річного чоловіка та 16-річного хлопця та вручили повідомлення про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), що передбачає до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше ми розповідали, що у Довгинцівському районі чоловіка пограбували просто посеред вулиці. Писали, що у Криворізькому районі псевдополіцейські побили та пограбували людину та що неповнолітні побили і пограбували 37-річного чоловіка.

Реклама

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Реклама