Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Задихнулися з пакетом на голові: у Кривому Розі та Нікополі підлітки вчинили самогубства

28 липня близько 8-ї вечора 17-річний хлопець учинив самогубство. Він надів собі на голову поліетиленовий пакет, обмотав його скотчем навколо шиї і задихнувся. Вже наступного дня, 29 липня, у Кривому Розі 14-літня дівчинка вчинила таку ж дію над собою. На жаль, її теж не вдалося врятувати.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пост медикині Валентини Марченко.

Прибувши на виклик у Нікополі, медики виявили 17-річного хлопця без будь-яких ознак життя. Фельдшери провели реанімаційні заходи, які не увінчалися успіхом, оскільки смерть на момент прибуття бригади на виклик була біологічною, але з огляду, що ця смерть раптова, у молодої людини, фельдшер вирішила використати один-єдиний відсоток шансу в надії на диво. Але дива не сталося. Констатовано біологічну смерть.

Зі слів оточуючих вдалося вияснити, що хлопець вчинив суїцид – надів собі на голову поліетиленовий пакет, обмотав його скотчем навколо шиї і задихнувся. Для чого він це вчинив – ніхто пояснити не зміг.

Буквально через день, 29 липня, також в вечірню пору, подібний випадок трапився в Кривому Розі. Там 14-літня дівчинка вчинила таку ж дію над собою, як і попередній підліток і з таким же результатом. Бригада ЕМД, яка прибула на виклик, також нічим дитині допомогти не змогла.

“Але ми, дорослі люди, можемо і повинні щось робити, щоб таких випадків із дітьми не траплялося!!! З якою метою діти вчиняють подібні дії над собою, чому у них є можливість це зробити? Чому ніхто не завадив їм? Запитань багато, а відповідей немає. Працівники екстреної медичної допомоги звертаються до всіх батьків, матерів, опікунів, вихователів – будьте добрими друзями своїм дітям, особливо підліткового віку, вникайте в їхні проблеми, не ігноруйте їх, розпитуйте, проявляйте зацікавленість навіть тоді, коли вони звертаються до вас з найменшими дрібницями, живіть їхнім життям, щоб потім самим не переживати подібних трагедій”, – закликають медики.

Раніше Інформатор писав про 15-річного хлопця з Дніпропетровщини, який вистрілив собі у скроню через нерозділене кохання. Також ми писали про хлопця, який вистрибнув з вікна багатоповерхівки у Кривому Розі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору