Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Вважався безвісти зниклим з 2022 року: в боях під П’ятихатками загинув боєць і працівник “АрселорМіттал Кривий Ріг”

Олександр Ткаченко загинув в боях під П’ятихатками у Херсонській області ще 19 жовтня 2022 року, але донедавна вважався зниклим безвісти. Нещодавно близькі отримали підтвердження про загибель героя. Олександр став співробітником “АрселорМіттал Кривий Ріг” під час війни, працевлаштувався газорізальником до цеху з ремонту енергетичного устаткування ремонтного виробництва. А вже за декілька місяців його мобілізували до лав ЗСУ.

Повідомляє Інформатор з посиланням на АрселорМіттал Кривий Ріг.

Але навіть за такий короткий час Олександр Ткаченко встиг стати частиною дружнього колективу, бо мав легку вдачу та був вправним працівником.

“Ми працювали разом доволі короткий час, але важко було не помітити веселого за характером та старанного хлопця, яким був Олександр Ткаченко. Він працював газорізальником. Це нелегка професія, але Олександру все вдавалося. На жаль, його життя обірвала війна. Важко втрачати колег, ми завжди пам’ятатимемо нашого захисника”, – розповідає Володимир Рибка, майстер цеху з енергетичного устаткування.

Раніше Інформатор писав про загибель електрослюсаря шахти “Тернівська” з Кривого Рогу та про загибель бійця батальйону “АРЕЙ”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору