Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В боях за незалежність України загинув електрослюсар шахти “Тернівська” з Кривого Рогу

В боях за незалежність України загинув криворіжець Олексій Володимирович Калюжний. До війни він працював електрослюсарем черговим та з ремонту устаткування дільниці №11 шахти «Тернівська». В ЗСУ став командиром відділення радіоелектронної боротьби з безпілотними летальними апаратами.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу підприємства, Олексій Володимирович Калюжний народився 8 серпня 1987 року  у Кривому Розі. Останнім часом працював на КЗРК. Проявив себе професіоналом, відповідальним та сумлінним трудівником. Користувався заслуженою повагою як серед колег, так і керівництва шахти «Тернівська» й підприємства.

26 грудня 2022 року, під час повномасштабної агресії рф проти України, Олексія Калюжного було призвано до лав Збройних сил України. Найбільш за все мріяв про найскорішу Перемогу та мир в Україні, тому без сумніву пішов захищати українську землю. Ніс службу командиром відділення радіоелектронної боротьби з безпілотними летальними апаратами. Мав звання молодшого сержанта військової частини А4712.

17 липня, захищаючи суверенітет і незалежність України, під час виконання бойового завдання він загинув.

Без чоловіка залишилася дружина Наталія Сергіївна. Невимовний біль щоразу огортає серце, коли сумні звістки сколихують нашу криворізьку землю…

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Раніше Інформатор писав про те, що на Донеччині загинув боєць криворізького батальйону “Арей” та про те, що загинув працівник «АрселорМіттал Кривий Ргі» Василь Ушканенко.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору