Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

“Любов до смерті”: у Кривому Розі знайшли тіло жінки, а підозрюваний у вбивстві порізав собі вени

Днями в поліцію зателефонувала стурбована містянка. Жінка повідомила, що разом із племінницею планувала їхати на дачу, але вона перестала виходити на зв’язок. Тітка приїхала до родички та виявила її тіло зі слідами насильницької смерті.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Патрульну поліцію Кривого Рогу.

Патрульні негайно прибули на вулицю Маміна-Сибіряка та виявили у дворі велику кількість крові. Інформація про вбивство підтвердилась.

На місце події охоронці порядку викликали слідчих та кінологів. Слід привів службового собаку до річки.

Тим часом інспектори опитали сусідів, які повідомили про чоловіка, який інколи навіть силою намагався нав’язати стосунки між ним та загиблою.

Патрульні встановили місцеперебування ймовірного вбивці та відразу ж вирушили за адресою. Поліцейські зайшли у двір та під час обстеження території виявили на горищі ймовірного вбивцю.

“Це любов… Я не втік… Просто пішов скупатися (ред. до річки)”, – казав підозрюваний.

Патрульні негайно затримали його та передали слідчим Криворізького районного управління поліції. Відомо, що слідчі повідомили чоловікові про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі чоловік вбив матір чотирьох дітей. Також ми писали, що 42-річний чоловік напав з ножем на знайомого прямо посеред вулиці та що ревнивий чоловік вирішив підрізати свого суперника.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору