Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Назавжди 33: на Донеччині загинув боєць з Криворізького району

19 липня, на Донеччині загинув боєць Антон Артурович Лимар. Йому було 33 роки. У вересні 2022 року Антон був призваний Томаківським райвійськкоматом до лав Збройних Сил України. Захисник воював у Донецькій області у складі 72-гої окремої механізованої бригади.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Лозуватська сільська рада.

Дитинство і навчання Антона Лимара пройшло в Запоріжжі. Тут він і закінчив середню загальноосвітню школу. Після школи навчався в коледжі та технічному училищі. Працював у фермерському господарстві Нікопольського району трактористом. Потім – у службі охорони «Гарант» на Черкащині. Мав хист до ремонту автотранспорту та сільськогосподарської техніки. У серпні 2022 року переїхав до Лозуватки.

25 липня, о 12:00 відбудеться церемонія прощання із захисником Антоном Лимарем на Меморіалі у селі Лозуватка, який знаходиться біля Лозуватського ліцею ім. Т.Г. Шевченка.

Просимо земляків о 11:30 розпочати шикування у «живий коридор» для зустрічі траурного кортежу.

Раніше ми розповідали, що в боях за незалежність України загинув електромонтер комбінату “АрселорМіттал Кривий Ріг” Юрій Редька. Писали, що в боях за незалежність України загинув електрослюсар шахти “Тернівська” з Кривого Рогу та що загинув боєць батальйону “АРЕЙ”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору