Кривий Ріг До сайту

Як карають водіїв за “популярне порушення” ПДР та чи є у цього правила виключення

Кажуть, що правила дорожнього руху написані кров’ю. Адже за кожним з них стоїть багаторічний досвід та тисячі аварій, які забрали сотні людських життів. При цьому майже не існує водіїв, які не вважали б деякі з цих правил “дрібницею”. Аби не сталося біди, поліція суворо карає таких порушників. Але, як виявилося, не завжди. 

Реклама

Як повідомляє Інформатор з посиланням на сайт “Твоямашина“, особлива увага приділяється статті 122, яка встановлює санкції за перетин подвійної суцільної лінії. Згідно з чинним законодавством, за таке порушення передбачені наступні штрафи:

Проте, варто відзначити, що закон також передбачає винятки, коли штрафи не накладаються:

Реклама

Тому водіям важливо знати правила дорожнього руху та передбачені санкції за їх порушення, щоб уникнути неприємних ситуацій та штрафів.

Раніше Інформатор писав про те, що керування автомобілем у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння передбачає 17 тисяч гривень штрафу і позбавлення прав та про те, що у Кривому Розі п’яний водій намагався відкупитися від правоохоронців.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Реклама

Альона Свірідова