Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

17 тисяч гривень штрафу і позбавлення прав: у Кривому Розі їздять сотні п’яних водіїв

У Кривому Розі за липень місяць патрульні зупинили 113 нетверезих водіїв. Керування автомобілем у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння передбачає 17 тисяч гривень штрафу і позбавлення прав. Будьте відповідальними та бережіть себе і оточуючих!

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на патрульну поліцію Кривого Рогу.

Нетверезе керування транспортним засобом передбачає:

  • штраф 17000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 рік; ⠀
  • якщо ці дії вчинені повторно протягом року — штраф 34000 гривень, або адмінарешт 10 діб з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 3 роки з оплатним вилученням авто чи без такого; ⠀
  • якщо особа вже двічі протягом року притягалася до відповідальності за подібні дії — штраф 51000 гривень, або адмінарешт на 15 діб з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 10 років з конфіскацією транспортного засобу.

Нагадаємо, що у Кривому Розі п’яний водій намагався відкупитися від правоохоронців. Писали, що у Кривому Розі п’яний водій на Hyundai протаранив карету “швидкої” та що у Довгінцевському районі Кривого Рогу п’яний водій влетів в парковку і попав у лікарню.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору