Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Борги по зарплаті медикам Кривого Рогу почали виплачувати, але не всім

Медики Кривого Рогу вийшли на мітинг і вимагають виплатити зарплату, яку вони не отримують декілька місяців. На страйк лікарів відреагували навіть у Верховній Раді. Місцева влада повідомила, що деяким лікарням вже перерахували кошти для виплати заборгованості медикам.

Повідомляє Інформатор з посиланням на керівника управління охорони здоров’я міськвиконкому, Костянтина Мурашко.

“Наразі отримано частково кошти від НСЗУ, що дало можливість працівникам 1, 10, 11 лікарень отримати зарплату за травень в повному обсязі. По 7 лікарні отримано кошти від НСЗУ та виплачено зарплату працівникам за червень місяць. Робота з НСЗУ проводиться надалі.

Завершується укладання Угоди по об’єднаній 1 -й лікарні і є домовленості по подальшим платежам. До 15 серпня буде виплачена зарплата за червень, липень. Питання кредиторської заборгованості по заробітній платі працівникам 7 лікарні за минулі місяці, які створив Стародубський, уважно опрацьовано”, – йдеться у повідомленні Мурашко.

Алгоритм вирішення проблем знайдено,вже пройшло засідання виконкому і на сесії 28 липня будуть виділені кошти для повного погашення заборгованості,яка буде погашена на першому тижні серпня.

Раніше Інформатор повідомляв, що зарплата вчителів в Україні може підвищитися до 40 тисяч гривень. Також ми писали, чи вплине низька зарплата під час війни на майбутню пенсію.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

 

Нагору