Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області затримали учасників міжрегіональної групи з постачання наркотиків та перероблення вогнепальної зброї: відео

У Дніпропетровській області поліція затримала п’ять учасників злочинної міжрегіональної групи. Вони виготовляли та збували метамфетамін. Також переробляли вогнепальну зброю та продавали її. Учасники групи за таку роботу отримували щомісячно близько мільйона гривень доходу.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

Зловмисники діяли на території Дніпропетровської, Полтавської та Харківської областей.

19 липня, поліцейські, за місцями мешкання та в транспортних засобах фігурантів, провели понад 25 обшуків. Вони вилучили арсенал зброї та боєприпасів, сліп-пакети з психотропними та наркотичними речовинами, електронні ваги, банківські картки, інші речові докази їх причетності до злочинів, а також 5 транспортних засобів, понад 10 тисяч доларів і більш як мільйон гривень готівкою. Крім цього, за місцем мешкання одного з учасників групи виявлено токарський верстат, який використовувався для ремонту і переробки вогнепальної зброї.

П’ять учасників угруповання затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 2 ст. 307 ККУ.

Знайшли зброю

Злочинці перероблювали вогнепальну зброю

Щомісячно отримували близько мільйона гривень доходу

Сліп-пакети з наркотиками

Метамфетамін

Раніше ми розповідали, що стало відомо, хто керував «Двадцятовськими» наркоділками у Кривому Розі. Писали, що «наркобізнесмен» з Жовтих Вод продавав наркотики на 5 мільйонів гривень в місяць та що  у Довгинцівському районі в салоні Volkswagen виявили гранату і наркотики.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору