Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

«Наркобізнесмен» з Жовтих Вод продавав наркотики на 5 мільйонів гривень в місяць

Мешканець Жовтих Вод налагодив наркобізнес з 11 учасниками злочинної групи. Збував небезпечні наркотичні засоби та психотропні речовини. Щомісячний дохід прибутку був на суму понад 5 мільйонів гривень. Всіх учасників групи судитимуть.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням Дніпропетровську обласну прокуратуру.

Злочинна група збувала метадон, канабіс та метамфетамін. Вони закуповували психотропну речовину та наркотичні засоби оптовими партіями. Продаж наркотиків здійснювали за попередньою домовленістю з клієнтами «із рук в руки» та поштовими замовленнями по території України. Оплату за «товар» приймали на банківські карти та готівкою.

У ході спецоперації проведено понад 20 санкціонованих обшуків за місцями їх проживання та в автомобілях, вилучено 120 г метадону, 32 кг канабісу, 0,5 кг метамфетаміну, електронні ваги, мобільні телефони, банківські карти, флеш-накопичувачі, чорнові записи, помпову рушницю, патрони, автомобілі, предмети, схожі на бойову зброю, грошові кошти у сумі майже пів мільйона гривень.

Дванадцятьох учасників групи затримано. Наразі, слідство триває.

Раніше ми розповідали, що 19-річний хлопець розвозив наркотики на таксі по Дніпропетровській області. Писали, що у Кривому Розі затримали наркокур’єра та у Довгинцівському районі в салоні Volkswagen виявили гранату і наркотики.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

 

 

Нагору