Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Бронюй онлайн – в Україні значно виріс попит на платні камери у СІЗО

Платні камери в українських СІЗО мають неабиякий попит. Багато підозрюваних у скоєнні тих чи інших злочинів хочуть в очікуванні вироку суду перебувати в комфортних умовах й готові за це платити. А Мінюст надає їм таку можливість.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на інтерв’ю Міністра юстиції України Дениса Малюска в ефірі телемарафону: “Платні камери в слідчих ізоляторах по всій Україні працюють. Найкраще функціонує Київський слідчий ізолятор: платні камери там в дефіциті і мало коли з’являється вільна платна камера, хоча там цілий корпус платних камер. Тобто послуга користується шаленою популярністю”.

Наразі планується запустити сервіс онлайн бронювання таких камер на кшталт бронювання готельних номерів. Тобто, аби не чекати доки вивільниться платна камера, людина зможе завчасно встати в онлайн чергу та забезпечити себе відносним комфортом за гратами.

За словами Міністра, це приносить непогані кошти слідчому ізолятору, щоб ремонтувати свої приміщення і більш-менш утримувати все в належному стані.

Раніше Інформатор писав про те, що довічно ув’язнений у в’язниці Кривого Рогу отримав можливість вступити до ВНЗ на бюджет та про те, що у колонії у Дніпропетровській області одружилася пара. 

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору