Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Росіяни офіційно заявили, що будуть обстрілювати всі судна, які прямують до українських портів

17 липня, на кримському мосту пролунали вибухи і утворилася діра на дорожньому полотні. У цей день, росіяни заявили, що виходять із “зернової угоди”. Крім того, 19 липня міноборони країни-агресора рф заявило, що розглядатиме судна, що йдуть в українські порти, як військові цілі.

Про це написали на офіційному telegram-каналі міноборони агресора, – передає Інформатор.

“У зв’язку із припиненням функціонування «чорноморської ініціативи» та згортанням морського гуманітарного коридору, з 00.00 московського часу 20 липня 2023 року всі судна, що прямують в акваторії Чорного моря до українських портів, розглядатимуться як потенційні перевізники вантажів військового призначення. Відповідно, країни прапора таких судів вважатимуться залученими до українського конфлікту на стороні київського режиму.

Крім того, ряд морських районів у північно-західній та південно-східній частинах міжнародних вод Чорного моря оголошено тимчасово небезпечними для судноплавства. Відповідні інформаційні попередження про відкликання гарантій безпеки мореплавцям видано в установленому порядку”, – йдеться у повідомленні росіян.

Повідомлення від загарбників

Раніше Інформатор повідомляв, що росіяни здійснили наймасованішу атаку по Одещині. Також ми писали, що розповів російський загарбник, криворізьким бійцям, які взяли його в полон.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору