Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

На Кримському мосту пошкоджено дорожнє полотно, є загиблі: що відомо про «надзвичайну ситуацію» в Криму

У понеділок, 17 липня, російська влада заявила, що на Кримському мосту “відбулася надзвичайна подія”. Працюють правоохоронці. Причини наразі з’ясовують.

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна та росЗМІ, близько четвертої ранку на Кримському мосту зупинили рух. Там сталася “надзвичайна подія в районі 145-ї опори” з боку Краснодарського краю рф.

У Мінтрансі рф спростували інформацію про вибух опор Кримського мосту, заявивши, що “є пошкодження дорожнього полотна на прольотах”. Самі конструкції прольотів нібито знаходяться на своїх опорах.

Слідчий комітет Криму та Севастополя заявили, що на місце “для проведення слідчих дій” виїхала спеціально створена група з розслідування особливо важливих справ. Губернатор Бєлгородської області рф В’ячеслав Гладков заявив, що внаслідок НП на Кримському мості загинули чоловік та жінка з Бєлгородщини. Їхня неповнолітня донька знаходиться в стані середньої тяжкості.

За даними російського інформагенства ТАСС, автомобілістів закликали утриматися від поїздок через Кримський міст, їм доступний наземний маршрут через тимчасово окупований південь України. При цьому затор на під’їзді до мосту з боку Краснодарського краю скоротився до 3 км.

Автомобілістів закликали утриматися від поїздок через Кримський міст

Автомобілістів закликали утриматися від поїздок через Кримський міст

Вибух на Кримському мосту

Вибух на Кримському мосту

Рух залізничного транспорту Кримським мостом також тимчасово зупинено. Як розповів керівник окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов, його відновлять до 9:00.

Поромна переправа між Кримом і Кубанню поки що теж не працює. Її тимчасово закрили увечері 16 липня.

Раніше Інформатор писав про те, як українці можуть евакуюватися з тимчасово окупованого Криму на підконтрольну територію України, та про те, що росіяни готують провокацію на заводі “Кримський Титан”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору