Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

СБУ «тролить» ворога щодо «надзвичайної ситуації» на Кримському мосту

До “надзвичайної події” на Кримському мосту причетна Служба безпеки та Військово-морські сили України. Його атакували за допомогою надводних дронів. Дійти до нього було складно, але зрештою це вдалося зробити.

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна та СБУ, керівник СБУ Василь Малюк заявляв, що міст є цілком законною ціллю для України. Він обіцяв розповісти деталі унікальних спецоперацій після перемоги.

“Соловейко, рідний брате, знову міст пішов “поспати” Та раз… два! P.S. Музика – народна. Слова – СБУ”, – прокоментували в СБУ. 

Офіційний коментар СБУ

Офіційний коментар СБУ

Кадри підриву Кримського мосту

Кадри підриву Кримського мосту

Російські ЗМІ пишуть, що міст могли атакувати дрони-безпілотники. Наразі це основна версія слідства. У районі атаки у 145 опори знайшли уламки водних мотоциклів. Нібито саме їх ЗСУ перетворили на БПЛА із вибухівкою. Вони йшли до мети під водою, визираючи на поверхню лише на декілька сантиметрів.

Раніше Інформатор писав про те, як палає Кримський міст, та про те, як українці можуть евакуюватися з тимчасово окупованого Криму на підконтрольну територію України.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору