Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Приїхав воювати в Україну, аби зустрітися з братами: що розповів полонений росіянин бійцям батальйону “Арей”

Відсутність навіть не логіки, а будь-якого натяку на існування здорового сенсу у розповідях полонених росіян зашкалює. Іноді здається, що вони, як зомбі, не розуміють, що роблять. Те, що вони розповідають, схоже на маячню божевільного.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на батальйон “Арей”, днями бійці цього військового підрозділу взяли у полон російського військовослужбовця. Він розповів, що його рідні родом з України. У нього у Нікополі та Запоріжжі є двоюрідні брати. І воювати в Україну цей чолов’яга, на ім’я Олександр,  приїхав саме для того, аби розшукати братів, посидіти із ними та поговорити про те, як почати все спочатку та “прожить в мире и согласии”.

Як пише боєць батальйону “Арей”, колишня відома телеведуча Вікторія Сімкіна: “А хлопці, до речі, знайшли в ФБ одного з братів цього орка. От і думаємо, може повідомити про приїзд родича? Щастя ж яке – зустрітися нарешті”.

Раніше Інформатор писав про те, що бійці Криворізького батальону “АРЕЙ” звільнили село Нескучне у Донецькій області та про те, що ЗСУ звільнило селище Благодатне у Донецькій області.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору