Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Бійці Криворізького батальону “АРЕЙ” взяли у полон 9 росіян на Донецькому напрямку

Бійці Криворізького батальйону “АРЕЙ” продовжують бойові дії з визволення України. При цьому вони намагаються взяти у полон російських військових, інформація яких може допомогти у подальших діях української армії. Крім того, військовополонені поповнять так званий “обмінний фонд ЗСУ”.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на 7-ий окремий батальон УДА, 7-й окремий батальйон “АРЕЙ” Української Добровольчої Армії поповнює обмінний фонд на Донеччині. Під час виконання бойових завдань, а також в результаті успішних штурмових дій підрозділу було взято в полон 9 військовослужбовців російської федерації, а це означає, що під час обміну мінімум 9 наших хлопців зможуть повернутись додому до рідних та близьких з полону!

На камеру росіяни казали, що вони мобілізовані, просили вибачення перед українським народом, а також, що хлопці, які їх полонили, нормальні й поводяться з ними з ними нормально.

Раніше Інформатор писав про те, що бійці Криворізького батальону “АРЕЙ” звільнили село Нескучне у Донецькій області та про те, що ЗСУ звільнило селище Благодатне у Донецькій області.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору