Кривий Ріг До сайту

Лобода заспівала у центрі Кривого Рогу

Українська співачка, яка довгий час жила та працювала на росії Світлана Лобода 19 липня була помічена у Кривому Розі. Дівчина знімала відео на красномовному фоні монумента Воїну Визволителю на проспекті Миру. Чи була то  частина нового кліпу і чому LOBODA обрала саме Кривий Ріг, невідомо.

Реклама

Як повідомляє Інформатор, її поява стала несподіванкою для мешканців Кривого Рогу. Але чутки про приїзд неоднозначної гості швидко поширилася. У Мережі з’явилися різні коментарі. Хтось захопливо радів. Хтось виказував незадоволення.

Коменти прихильників співачки

Хтось був їй не радий.

За даними Інформатор Україна, наразі артистка із сім’єю наразі проживає у в латвійській Ризі.

Реклама

Вона виступає з концертами у Європі та активно допомагає донатами Україні. Також вона відмовляється виступати на одних майданчиках з російськими артистами, які або підтримують війну РФ в Україні, або обрали шлях мовчання.

Відмітимо, що Міністр культури України Олександр Ткаченко під час пресконференції про LOBODA сказав так: “Краще перевзутись, ніж недовзутись, що відбулося з багатьма українськими артистами, які досі знаходяться у росії та виступають у тому числі на концертах на підтримку війни”.

Реклама

Раніше Інформатор писав про те, що українці просять заборонити в країні Тік-Ток та про те, що криворізький гурт “Royalacat” записав нову пісню, яку присвятив колезі-військовослужбовцю.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Реклама