Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Лобода заспівала у центрі Кривого Рогу

Українська співачка, яка довгий час жила та працювала на росії Світлана Лобода 19 липня була помічена у Кривому Розі. Дівчина знімала відео на красномовному фоні монумента Воїну Визволителю на проспекті Миру. Чи була то  частина нового кліпу і чому LOBODA обрала саме Кривий Ріг, невідомо.

Як повідомляє Інформатор, її поява стала несподіванкою для мешканців Кривого Рогу. Але чутки про приїзд неоднозначної гості швидко поширилася. У Мережі з’явилися різні коментарі. Хтось захопливо радів. Хтось виказував незадоволення.

Коменти прихильників співачки

Коменти прихильників співачки

Хтось був їй не радий.

Хтось був їй не радий.

За даними Інформатор Україна, наразі артистка із сім’єю наразі проживає у в латвійській Ризі.

Вона виступає з концертами у Європі та активно допомагає донатами Україні. Також вона відмовляється виступати на одних майданчиках з російськими артистами, які або підтримують війну РФ в Україні, або обрали шлях мовчання.

Відмітимо, що Міністр культури України Олександр Ткаченко під час пресконференції про LOBODA сказав так: “Краще перевзутись, ніж недовзутись, що відбулося з багатьма українськими артистами, які досі знаходяться у росії та виступають у тому числі на концертах на підтримку війни”.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений LOBODA (@lobodaofficial)

Раніше Інформатор писав про те, що українці просять заборонити в країні Тік-Ток та про те, що криворізький гурт “Royalacat” записав нову пісню, яку присвятив колезі-військовослужбовцю.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору