Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо ковбаски, запечені під тістом

Ковбаски, запечені під тістом — вдала вечеря, яка, попри простоту інгредієнтів, вразить домашніх гурманів. Якщо ви любите просту пікантну випічку, радимо спробувати ковбаски, запечені під тістом.

Покроковий та дуже простий рецепт страви, – розповість Інформатор.

Інгредієнти:

Основні

  • Ковбаски для смаження – 8 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник, зубчики – 2 шт.
  • Яблука – 2 шт.
  • Прованські трави – 5 г
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Олія соняшникова – 20 г

Для тіста

  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Молоко – 200 мл
  • Борошно пшеничне – 100 г
  • Сіль – за смаком
  • Твердий сир – 50 г

Спосіб приготування:

Цибулю і часник очистьте. Цибулю наріжте півкільцями, часник подрібніть. Яблука помийте і поріжте скибочками, видаливши насіння. У мисці змішайте підготовлені інгредієнти, посоліть, поперчіть, посипте травами і перемішайте.

Ковбаски поколіть виделкою і викладіть у форму для запікання, змащену олією. Зверху викладіть яблучно-цибулеву суміш.

Для тіста яйця збийте з молоком і сіллю. Додайте борошно, тертий сир і перемішайте. Полийте цією масою ковбаски.

Запікайте при температурі 180°C 15-20 хвилин до золотистого кольору. Подавайте готову запіканку гарячою!

Раніше ми розповідали, як приготувати кутаби з начинкою. Писали, як приготувати суфле з курячої печінки та смачний бургер.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору