Кривий Ріг До сайту

Щоб не стояти біля плити: готуємо дуже смачний салат на вечерю

Салати, напевно, найпопулярніша їжа влітку. Цей не дивно: овочів  вдосталь, коштують вони недорого, готуються швидко. Та й гарячого у спеку якось не хочеться. А щоб блюдо вийшло ситніше, можна додати у нього м’ясо чи ковбасу.

Реклама

Саме таку вечерю пропонує приготувати Інформатор.

Смачний салат “На вечерю”

Реклама

Продукти

Приготування

Огірки, солодкий перець ріжемо кубиком.

Реклама

Помідори спочатку ріжемо на дві частини. Якщо у вас томати дуже соковиті, чайною ложечкою прибираємо м’якоть і ріжемо овоч кубиком.

Шинку або копчену ковбасу ріжемо кубиками. Для салату можна використовувати відварене куряче м’ясо, напівкопчену ковбасу, запечену свинину і т.д.

Кріп і петрушку дрібно ріжемо.

Реклама

Яйця відварюємо та охолоджуємо, також нарізаємо кубиками.

Змішуємо овочі та зелень, додаємо шинку і заправляємо салат майонезом до смаку.

Пробуємо, якщо необхідно досолюємо і перчимо.

Реклама

Пробуємо, якщо необхідно досолюємо і перчимо.

Раніше Інформатор писав про те. як приготувати швидкий салат “Рятівний” та салат “Буніто”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова